Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

slozky potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Charakterizace rostlinné složky vybraných potravin pomocí technik molekulární biologie a instrumentálních metod
 (Martin Tomíšek)

2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//wmwhnz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
 (Julie Hoová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//173dry// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
 (Julie Hoová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//yxdf60// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
 (Julie Hoová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//v7gleh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

VÝVOJ A TESTOVÁNÍ PŘÍRODNÍCH SLOŽEK POTRAVIN PRO DĚTSKOU VÝŽIVU
 (Julie Hoová)

2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//6zq0uw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti vaječných hmot využitelných jako nutričně obohacující složky potravin
 (Zdeňka Fikarová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0itdb7// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Složky funkčních potravin v chemoprevenci nádorových onemocnění
 (Nikola Baráková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//knhvpb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití NIR spektroskopie k hodnocení základních látkových složek potravin
 (Adam Ovesný)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w08e8m// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
 (Veronika Tioková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//68ckyr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti sledování změn kvality potravin metodami termické analýzy
 (Martina Jonášová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yhg4to// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)