Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tekave latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza profilu těkavých látek pivovarských sladů s využitím \nl{}vakuem asistované mikroextrakce tuhou fází
(Lucie Jiroutková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mcrdoh// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu profilu těkavých látek chmele
(Hana Štefanová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uyxwfo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Rozpustnost a difuze těkavých látek v iontových kapalinách
(Jan Praus)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//45sjt0// | Nano a mikrotechnologie v chemickém inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení senzorického a analytického profilu těkavých látek ovocných destilátů
(Martin Šteidl)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//kdqxee// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení těkavých látek vín odrůdy Hibernal
(Martin Burian)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//h8z8h9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologických operací na obsah těkavých látek v kvašených nápojích
(Jakub Nešpor)2020, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gpw7vb// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Studium těkavých látek čokolády v závislosti na geografickém původu kakaových bobů
(Martina Kubínová)2020, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//u73oy0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných fenolických a těkavých látek v čaji a v čajovém nálevu
(Kristýna Stará)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bfw8xa// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
(Marek Balej)2019, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//9tlzl9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma