Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
wine sommelierKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
(Tomáš Ventruba)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12217/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analysis of wine and spirit educational systems in central Europe
(Alina Zagretdinova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14787/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Wine consuption trends
(Viktoriya Nasypova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12421/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
(Igor Bejtic)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13103/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Víno ve spojitosti s enogastronomií
(Nikola Štěpánková)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rxpfb/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Studijní opora předmětu stolničení - Víno
(Barbora Gregorová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xtlnj/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Potenciál realizace vinařského centra v Karlovarském kraji
(Adéla Selešiová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11168/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách
(Jan Čuchal)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12627/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Profese sommeliera v gastronomii
(Filip Bodlák)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10987/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma