Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
catering facilitiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
(Barbora Křížková)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/jbse3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
(Jana Maršálková)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c5nhr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
(Jakub Adamus)2013, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ce15m/ | Aplikovaná informatika / | Práce na příbuzné téma
Podpora prodeje doutníků v gastronomických zařízeních
(Miroslav Klapka)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12147/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
(Iva Burget)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6510/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
(Ivo Šujanský)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12633/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Legislatívne opatrenia k zákazu fajčenia v zariadeniach spoločného stravovania v Českej republike
(Filip Schmotzer)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13106/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Uvádění alergenů v podmínkách stravovacích zařízení
(Tereza MALÁTOVÁ)2019, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//185exw// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Celiaci jako zákaznický segment ve stravovacích zařízeních
(Nikola Čedíková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/81815 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma