Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zavislost na potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Závislosť na potravinách
 (Barbora Matečná)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/reqh4/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
 (Markéta Lenikusová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Potravinové zdroje rozvojových zemí se zaměřením na rýži
 (Barbora Kaštylová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//uir54e// | Mezinárodní teritoriální studia / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma

Vliv fyzikálních a chemických faktorů na viskozitu kosmetických přípravků a přípravků bytové chemie v závislosti na použitém zahušťovadle
 (Kristýna ONDŘÍŠKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//es4is3// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
 (Kateřina Krcháková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u4aqo3// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
 (Štěpánka ZEMANOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//32cd8q// | Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Kvercetin a rutin: jejich stabilita a vliv na zdraví člověka
 (Anna Válková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qrzpq4// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání senzorické jakosti šunek v závislosti na receptuře
 (Anna Poukarová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0eo1q7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení mastných kyselin ve vejcích v závislosti na druhu krmení u nosných slepic
 (Milena Losertová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eokz6p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)