Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomicka zurnalistikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mediální reprezentace vybraných gastronomických diskurzů v magazínu Apetit
(Martin Bláha)2015, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/m5m00/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma
KOMPARACE VYBRANÝCH VYDÁNÍ ČASOPISU F.O.O.D. A GURMET
(Gabriela SÝKOROVÁ)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//zvmjll// | Mediální a komunikační studia / Žurnalistika | Práce na příbuzné téma
VÝVOJ GASTRONOMICKÉHO MAGAZÍNU APETIT OD ROKU 2004 PO SOUČASNOST
(Eliška KORDULOVÁ)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//olu1s1// | Mediální a komunikační studia / Žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Kuchařská televizní show optikou teorie vkusu Pierra Bourdieu: ratingová a obsahová analýza
(Martin Bláha)2017, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ueuq1/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Rozvoj zážitkového turismu v Olomouckém kraji
(Ester PLUSKALOVÁ)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//p3iqa3// | Humanitní studia / Aplikovaná ekonomická studia - Žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Žurnalistické žánry v Apetitu
(Petra Trnková)2009, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/urzo5/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma