Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
výživaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
(Vladislav Vondrášek)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
(Jana Hajduchová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nqepu/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelného ošetření mléka a jeho dopady na nutriční jakost
(Zuzana Leischnerová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9e3ayw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inovace receptur masných výrobků s ohledem na nutriční hodnotu
(Markéta Janík Piechowiczová)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//63mmbf// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Hodnota vnímaná zákazníkem v procesu tvorby webových stránek
(Alena Škrhová)2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//9kamdh// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika - Marketing podniku | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Ondřej Zeman)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/b2pcn/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
(Anna Tietzová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kxz5l/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu
(Janeková Janeková)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/hcao2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
(Kristýna Šteffelová)2021, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/dhdxw/ | Marketingová komunikace / | Práce na příbuzné téma