Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vlastnosti produktuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza produktu jako zdroje konkurenční výhody z pohledu zákazníka a společnosti. Implementace zjištěných výsledků, metodiky inovace produktu a její význam pro rozvoj společnosti, opatření a aktivity v průběhu životního cyklu produktu
(Alžběta Matějková)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ghyfq/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
(Jana Čaloudová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení tuhých alternativních paliv na složení a vlastnosti produktu po spalování
(Robert Matysík)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//d3lvee// | Stavební inženýrství – stavební materiály a technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv podmínek vytvrzování na vlastnosti produktu
(Tibor Tikl)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nvmec2// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství polymerů | Práce na příbuzné téma
Životní cyklus produktu firmy Happyend
(Kristýna Terzievová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/mc7cz/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování na chemické vlastnosti produktů odvozených z pepřovníku černého (Piper nigrum; Piperaceae)
(Monika Ehrenbergerová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xv76j1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv větvení a specifické nukleace na morfologii, mechanické a tepelné vlastnosti vstřikovaných produktů ze směsí polypropylenu
(Tereza Slaběňáková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eacf8f// | Procesní inženýrství / Řízení jakosti | Práce na příbuzné téma
Biologické vlastnosti materiálů - produktů nanotechnologií
(Aleš Kohoutek)2014, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/amylx/ | Chemie / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma