Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jakost výroby, jako téma pro žáky technických středních škol
(Marie Závodná)2020, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o94a3/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující senzorickou jakost analogů tavených sýrů
(Kateřina Sůkalová)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//j6o9xm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Záruka za jakost
(Tereza Kejdanová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
• https://is.ambis.cz/th/oc037/ | Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře | Práce na příbuzné téma
Návrh štíhlé výroby ve vybraném provozu se zaměřením na jakost
(Anna Nejdlová)2018, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//584caf// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Záruka za jakost
(Gabriela Šánová)2015, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/olcid/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
(Simona Welszarová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelného ošetření mléka a jeho dopady na nutriční jakost
(Zuzana Leischnerová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9e3ayw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma