Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prazirna

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Novolíšeňská pražírna a kavárna
 (Jan Helis)

2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ij6o84// | Environmentálně vyspělé budovy / | Práce na příbuzné téma

Automatizovaná pražírna kávy se senzorickým systémem
 (Marek Halaš)

2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zwxsfo// | Telekomunikační a informační systémy / | Práce na příbuzné téma

Analýza provozu kavárny - Pražírna Koruna v Jihlavě
 (Pavel Budovič)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//vffh5h// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský plán na založení pražírny kávy
 (Hana Bašová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/kejwu/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Typologie zákazníků pražírny kávy
 (Nikol Řehánková)

2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://theses.cz/id//kv4jt0// | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma

Zapojení malých pražíren v České republice do globálního hodnotového řetězce kávy
 (Kateřina Bolečková)

2021, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h68z2k// | Mezinárodní teritoriální studia / | Práce na příbuzné téma

Význam malých pražíren káv v České republice
 (Monika Hlaváčková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rjy6wp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Úskalí a pozitiva vlastní pražírny kávy
 (Oldřich Šplíchal)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11440/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika vlastní pražírny kávy a její správná příprava v gastronomických zařízeních
 (Denisa Schimková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11649/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie pražíren na kvalitu kávy
 (Nikola Hamerníková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/a23yo7/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)