Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení a jejich podíl na kvalitě mléčných výrobků
 (Barbora Palkovská)

2014, Bakalářská práce, Hornicko-geologická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/103487 | Nerostné suroviny / Environmentální biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
 (Ivana Zicháčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mléčné bakterie ve vinařství a studium jejich inhibice
 (Claudia Sapanelová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3ay2th// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv biomasy jednobuněčných řas na životaschopnost probiotických bakterií a bakterií mléčného kvašení
 (Karolína Medová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o53s72// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Bakterie mléčného kvašení: cesta z laboratoře k praktickému uplatnění
 (Ivana Pešková)

2006, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/msvkb/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
 (Kristýna Turková)

2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

PROBIOTICKÉ GENY POTRAVINÁŘSKY VÝZNAMNÝCH BAKTERIÍ MLÉČNÉHO KVAŠENÍ
 (Jana Konečná)

2018, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bi9job// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma