Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

espresso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
 (Alena Luptáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Moderní postupy při přípravě kávy a jejím servírování
 (Kateřina BAŘINOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xdcyev// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
 (Alena Luptáková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
 (Markéta Kratochvílová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
 (Sabina Dvořáčková)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ro2emy// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Příprava kávy a její kultura
 (Lucie ŠTĚRBOVÁ)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bupnv5// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
 (Kamila Součková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Moderní technologie přípravy kávy
 (Viktorie Běhalová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Kvalitativní rozdíly znaků kávy
 (Eva Vasilova)

2019, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//qn6qs7// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Charakteristika jakostních parametrů kávy
 (Adéla Štindlová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ba7h5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)