Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
food handlingKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
(David Hlava)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11323/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2022, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ths76f// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Znalost bezpečného zacházení s potravinami u spotřebitelů v ČR
(Kateřina KOPLOVÁ)2023, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//uwz1eb// | Ochrana a podpora veřejného zdraví / | Práce na příbuzné téma
Bariéry a príležitosti efektívneho využitia potravín vyradených v obchodných reťazcoch
(Rebeka Ebringerová)2017, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ludau/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Ergonomická analýza nepříznivých pracovních poloh a pohybů operátora při ruční manipulaci s potravinovými výrobky
(Pavlína Kyšová)2019, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/136012 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnost práce a procesů | Práce na příbuzné téma
Manipulační dopravník v potravinářském procesu
(Martin Střípek)2018, Diplomová práce, Fakulta strojní / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/129500 | Strojní inženýrství / Konstrukční a procesní inženýrství | Práce na příbuzné téma