Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Káva jako rostlinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
(Barbora Martincová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mfnssv// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
ANALÝZA SLOŽEK ESPRESSA PŘIPRAVENÉHO Z RŮZNĚ PRAŽENÝCH KÁVOVÝCH ZRN ODRŮDY COFFEA ARABICA L.
(Lukáš KUČERA)2015, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//rp5y77// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Příprava kávy a její kultura
(Lucie ŠTĚRBOVÁ)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bupnv5// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Kávová kultura v Praze
(Pavel Veselý)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12207/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalitativní rozdíly znaků kávy
(Eva Vasilova)2019, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//qn6qs7// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma