Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celkova antioxidacni kapacita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
 (Iva MOJŽÍŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
 (Edita Vavrečková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//08mtw6// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv struktury elicitinů na změny v antioxidační kapacitě u tabákových buněk
 (Jakub FOLDYNA)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gthztt// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
 (Pavla Havlíková)

2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních anthokyanů na biotransformační a antioxidační enzymy
 (Jiří PROKOP)

2021, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//8ln039// | Lékařská chemie a klinická biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
 (Tereza Hloušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační mechanismy v prevenci oxidativního poškození
 (Daniela Komrsková)

2006, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sdttk/ | Biologie / Fyziologie živočichů | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
 (Hana NENUTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)