Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
teacKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium antioxidační kapacity zrna ječmene a sladu
(Vít Mareček)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6ynl2i// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Vplyv spracovania čučoriedok na obsah biologicky aktívnych látok
(Viktória Balaščáková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ii4y75// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v produkci reaktivních forem kyslíku a nízkomolekulárních antioxidantů při kultivaci rostlin na světle různé ozářenosti a spektrálního složení
(Radomír PECH)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//0w7ynl// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma