Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gluten-free products

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
 (Magdalena Petrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj bezlepkových pekařských výrobků s vyšší výživovou hodnotou
 (Michaela Kubáňová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hwfef3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Marketingová analýza tržního prostředí
 (Michaela Macháčová)

2023, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xlwsr/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu
 (Tereza Pešatová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qflwn9// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obalů a etiket bezlepkových potravin na chování spotřebitele
 (Tomáš Havlík)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q2viik// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Směsí pro bezlepkové výrobky
 (Kristýna Bazalová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5rscih// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
 (Julie Levková)

2016, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//m4orsr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Problematika arzenu v potravinách a potenciální riziko pro osoby dodržující bezlepkovou dietu
 (Tomáš Nekula)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zjdm7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Kompozitní mouky s přídavky konopných produktů pro bezlepkovou dietu
 (Anna Horáčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r7oo6a// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obchodní a právní aspekty ochranné známky v oblasti bezlepkových výrobků
 (Tereza Lášková)

2012, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/34849 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)