Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

CFD

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Effect of surface properties on flow properties of excipients
 (Kateřina Anna Klegová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//2bnvfj// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sypné vlastnosti a zpracovatelnost farmaceutických prášků potahovaných nízkoadhezními částicemi
 (Simona Vystavělová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xv7dy6// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Vplyv procesu flow-forming na štruktúru a vlastnosti materiálu na výrobu diskov kolies
 (Damián Mašlej)

2018, Diplomová práce, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/128905 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující separační a aplikační vlastnosti membrán při dynamické cross-flow filtraci
 (Tereza Kremličková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//a8gq7m// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti jogurtů
 (Dagmar Prachařová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mp474h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv hlinitohořečnatých křemičitanových materiálů na tokové vlastnosti farmaceutických směsí
 (Pavlína Komínová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5yhnmv// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Sypné vlastnosti složek doplňků stravy pro plnění želatinových tobolek
 (Ondřej Švehla)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//xlzg3u// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma