Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ChampagneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti výroby ciderů sekundární fermentací ovocných vín
(Ondřej Novotný)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kiyvvz// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervančních přípravků na průběh sekundární fermentace u modelových čirokových siláží
(Lucie Hronová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jd0fa6// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání analytických a senzorických vlastností vín před a po sekundární
(Kamil Prokeš)2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jiiz5d// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Výběr a implementace informačního systému
(Petr Cichra)2021, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//awoyp3/DP_-_el._verze.pdf/ | Systémové inženýrství a informatika / | Práce na příbuzné téma
Champagne versus Morava
(Martin Babič)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7sm7h4/zaverecna_prace.pdf/ | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Champagne versus Morava
(Martin Babič)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7sm7h4// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma