Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Convenience foods

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Convenience foods
 (Růžena Krutilová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vysoce průmyslově zpracované potraviny
 (Andrea Kolková)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fifwf/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Minimálně tepelně zpracované potraviny-mají přínos ke zdraví?
 (Tereza Fišerová)

2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//8d992q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Convenience foods
 (Růžena Krutilová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
 (Jana VAŇKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//78w8zf// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Convenience foods
 (Růžena Krutilová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Convenience foods
 (Růžena Krutilová)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hn2se/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Finanční dopady změny distribuce hotových pokrmů u vybrané asijské restaurace
 (Huy Tien Hoang)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1045ni// | Hospodářská politika a správa / Finance | Práce na příbuzné téma

Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů
 (Lucie Mlčůchová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/xi2gef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení hotových pokrmů
 (Zuzana CIPRYSOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oemfsl// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)