Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
fenolické látkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti sýrů
(Martin Sýkora)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ecpxs5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
(Tereza Hloušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
(Klára Vítková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti houby \kur{Cordyceps} sinensis během procesu\nl{} simulovaného trávení
(Zuzana Bláhová)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ll5qo8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
The effect of osmo-dehydration on antioxidant properties of dried black chokeberry
(Meri Gabelaia)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9zbk2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti kávy
(Klára Lachmanová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//usrzn2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
(Ondřej Vachek)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k4eb0z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma