Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fenolické látky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti sýrů
 (Martin Sýkora)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ecpxs5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
 (Tereza Hloušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
 (Klára Vítková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti houby \kur{Cordyceps} sinensis během procesu\nl{} simulovaného trávení
 (Zuzana Bláhová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ll5qo8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

The effect of osmo-dehydration on antioxidant properties of dried black chokeberry
 (Meri Gabelaia)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//9zbk2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti kávy
 (Klára Lachmanová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//usrzn2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
 (Ondřej Vachek)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k4eb0z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)