Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jídelní lístekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
(Monika Frkousová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/kgvjz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití menu engineeringu v gastronomii
(Barbara Hladíková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11322/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nástroje oživení prosperity podniků služeb
(Eva Roupcová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ny25u/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma