Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
 (Jakub Martinek)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//til06o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
 (Tereza Novotná)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1raubt// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
 (Kateřina Joklová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
 (František Štefunko)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x2jdo2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
 (Markéta Pirunčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma