Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
(Jakub Martinek)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//til06o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
(Tereza Novotná)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1raubt// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
(Kateřina Joklová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu
(František Štefunko)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2jdo2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
(Markéta Pirunčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma