Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cukrárna

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
 (Josefína Hrubešová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
 (Lucie Veselá)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Cestování za tradičními dezerty
 (Natálie Sudová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/egys7/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
 (Anna Charišyna)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu
 (Alžběta Chocholová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dske6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
 (Kamila Součková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s2hyq4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry nepečených cukrářských výrobků
 (Gabriela Poláčková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dbpvnl// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)