Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smoothie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vývoj protrombotického stavu u HIV-pozitivních pacientů a jeho vztah k dalším metabolickým, imunologickým a virologickým markerům
 (Kateřina Havlíčková)

2021, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e1309/ | Vnitřní lékařství / Vnitřní nemoci | Práce na příbuzné téma

Biologické účinky silic, kurkuminoidů a dalších složek v rostlinách z čeledi zázvorovité
 (Martina Kromsiánová)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j8lrb/ | Chemie se zaměřením na vzdělávání / Biologie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Výživa jako faktor ovlivňující zdraví chrupu u dětí
 (Monika Rokošová)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pfu0r/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství speciální pedagogiky pro základní školy Pedagogické asistentství výchovy ke zdraví pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Smoothie versus ovocný nápoj
 (Eva Podešvová)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uk3lb/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Smoothie versus ovocný nápoj
 (Eva Podešvová)

2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uk3lb/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Tropické ovoce ve výživě člověka
 (Lucie NĚMEČKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vxrqy1// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma