Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
organolepticke vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vplyv senzoricky aktívnych látok na organoleptické vlastnosti ovocných destilátov
(Juliána Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xvq3nr// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
(Daniel Drholec)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//70kyky// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů
(Šimon Borek)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m9k9sp// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
(Michaela Dvořáková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//74jlyt// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa
(Ondřej FLOKOVIČ)2014, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//j36411// | Zootechnika / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Vliv monoacylglycerolu na texturní a organoleptické vlastnosti vícezrnných rohlíků
(Vojtěch FRANTÍK)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0kacga// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
(Matěj KOŘÁN)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s53d9c// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Mražené krémy a jejich reologické vlastnosti
(Nela Vybíhalová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fb2fpc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
(Eliška Musilová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma