Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomický provoz

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
 (Daniel Banič)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Psychologické aspekty rozhodovania spotrebiteľa v gastronomických zariadeniach
 (Richard Bielik)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/k3jgr/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Eliška Krchovová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
 (Markéta Šmucrová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/yn4obp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

TRENDY V GASTRONOMII A JEJICH UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉM PODNIKU
 (Pavla Dvořáčková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/y6wx59/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
 (Laura Pantůčková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ve0k2m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 33 prací)