Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza spotřeby růžových vín
 (Jana Rottová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby růžových vín
 (Jana Rottová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Umění vs. molekulární kuchyně
 (Kateřina Ondračková)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/s20u6/ | Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Estetika a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Technologické možnosti výroby klaretu - historie a současnost
 (Anna Fráňová)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8t60tl// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby růžových vín
 (Jana Rottová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma