Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tavený sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku hmyzí moučky na vlastnosti kynutých těst
 (Zuzana Váchová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c6s8vs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
 (Ondřej Holas)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5atf4l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma