Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tavené sýry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
 (Milan Bartoš)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Tavené sýry s ochucujícími složkami
 (Petra Tomášková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zxuoui// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Tavené sýry a jejich senzorické hodnocení
 (Kateřina BÍLKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8xyy9r// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli (NaCl) na kvalitu běžného pečiva
 (Simona Kahlichová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5pui2b// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
 (Lucie Mynarčíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma