Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zkoušky vařením

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii
 (Vojtěch Černý)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zzxfh/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma