Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

estery

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby vína pomocí řízené a spontánní fermentace
 (Hana Svobodová)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t0zd6j// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Systémy senzorického hodnocení vín.
 (Andrea Kuchyňková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1knz7n// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
 (Antonina Zaluzhna)

2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b2b9ys// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
 (Jiří PRÁŠEK)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//77wj4o// | Zemědělství / Zemědělství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
 (Zdeněk Řihák)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r6smsp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Komparace bodového hodnocení vín z jednotlivých francouzských vinařských regionů na českém trhu
 (Dmitrij Krasiun)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/hw33k/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výroba a hodnocení ovocných vín.
 (Monika Hrubá)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6hpsfo// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Senzorické odlišnosti odrůdových vín.
 (Michaela Ficová)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8wvm6o// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma