Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
 (Markéta Lenikusová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
 (Zuzana BÁRTOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
 (Markéta Lenikusová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na viskozitu trvanlivého mléka
 (Michaela Petreňová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ssobg0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma