Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masné výrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Chemical analysis of human scent samples by GC-MS and their ethnic dependence
(Verma Satpal)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sasgps// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Spectroscopy and chemical analysis of pulsed plasma
(Vojtěch Laitl)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//r6mtxf// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Synthesis of immunofluoescent probes and affinity surfaces for selective and sensitive analysis of biologically important molecules
(Marcela Lišková)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cckrp/ | Chemie (čtyřleté) / Organická chemie | Práce na příbuzné téma
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
(Polina Zinoveva)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
(Themis Stylianou)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Use of tea extracts in the production of meat products
(Aliaksandra Kharoshka)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Mäsové výrobky z pohľadu liečebnej výživy
(Jana Kráľová)2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y8f43/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
(Miroslava DOLEŽELOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ep3euq// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
(Radka Ševčíková)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c73knn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kontrola jakosti šunek
(Lukáš Straňák)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//69d1wn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma