Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

dopyt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Analysys of product of Russian restaurants in Prague
 (Elena Motsenko)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11093/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Business Plan of a New Gastronomic Company
 (Bettina Asztalos)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/v6hak/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
 (Daniel Korcsmáros)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
 (Dominika Vidová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
 (Martina Teremová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer v oblasti gastronómie - prípadová štúdia
 (Klaudia Tychaničová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tv30h/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský plán - rozšírenie aktivít koktejlového baru
 (Mária Sabatiieliová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/nkswf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy v gastronómii
 (Zuzana Leleková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
 (Maroš Koval´)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Management změny v podniku
 (Rudolf Keher)

2014, Diplomová práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/yk03u/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)