Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
dopytKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analysys of product of Russian restaurants in Prague
(Elena Motsenko)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11093/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Business Plan of a New Gastronomic Company
(Bettina Asztalos)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/v6hak/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
(Dominika Vidová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Založenie malého podniku v oblasti gastronómie
(Martina Teremová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/ng55z/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský zámer v oblasti gastronómie - prípadová štúdia
(Klaudia Tychaničová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tv30h/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikateľský plán - rozšírenie aktivít koktejlového baru
(Mária Sabatiieliová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/nkswf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy v gastronómii
(Zuzana Leleková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii
(Maroš Koval´)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11415/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Management změny v podniku
(Rudolf Keher)2014, Diplomová práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/yk03u/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma