Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pokrmy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
 (Lucie Beranová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Tereza Hronová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
 (Denis Mizler)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
 (Petr Cristian Vrzák)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma

Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
 (Kristýna Pavlíková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma

Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Pokrmy připravované v jedné nádobě
 (Elena Czigle)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//45zooj// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
 (Michaela POLÁŠKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1670sb// | Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
 (Veronika Drugová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)