Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

arsen

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Enzymy produkované probiotickou bakterií jako alternativa bezlepkové diety.
 (Michaela Šťastná)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xfvuq/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Bezlepková dieta u nemocných s podvýživou
 (Veronika Šimková)

2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cl77w/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Petra Polcová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Problematika arzenu v potravinách a potenciální riziko pro osoby dodržující bezlepkovou dietu
 (Tomáš Nekula)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/zjdm7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Obsah arsenu v rýži a ve výrobcích z rýže
 (Hana Pokorná)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vl62a2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma