Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
AzobarvivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Martin ŠPINKA)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//bpvqlk// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Studium interakcí vybraných potravinářských barviv s mědí(II) s využitím UV/Vis spektrofotometrie
(Venuše KOMJATIOVÁ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//ystvia// | Ekologie a ochrana prostředí / Analytická chemie životního prostředí a toxikologie | Práce na příbuzné téma
Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
(Barbora Kvášová)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kvvps// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení potravinářských barviv spektrofotometricky a metodou HPLC
(Monika Ondroušková)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ike7l/ | Chemie / Matematika se zaměřením na vzdělávání Chemie se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů
(Natálie RUTAROVÁ)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//kx1v64// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Azobarviva v potravinách
(Silvie Kielarová)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uhv44y// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Aditiva v potravinách
(Sibyla Poloučková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1r54p6// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
(Daniela Malířová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma