Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Analysis

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
 (Alena Luptáková)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uqx9q/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Menu engineering and its use in gastronomy
 (Zdeněk Juráň)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lkirg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
 (Karolína Králová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/rnbzf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Raw food versus cooked food
 (Daniela Hanušková)

2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ur326/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
 (Anieluz Concepcion PASTOLERO)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//a0wo5a// | Geography / International Development Studies | Práce na příbuzné téma

Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
 (Dafni Gkizi)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ogatb5// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Fast-food versus slow-food
 (Jarmila Hamerská)

2013, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/uysxy/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)