Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
restauracni zarizeniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
(Šárka Seifertová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/tsmyp/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
(Kateřina Petráňová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11587/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fenomén plýtvání potravin se zaměřením na restaurační zařízení
(Veronika Mračková)2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ay4hrg// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení podnikatelského záměru na specializované restaurační zařízení
(Mikhail Burtelov)2016, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gxw4xg// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov
(Sabina HENDRICHOVÁ)2017, Bakalářská práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//0et8v2// | Geografie / Ekonomická a regionální geografie | Práce na příbuzné téma
Provoz restauračního zařízení
(Viktorie Doubková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď
(Natália Vargová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13082/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení
(Jana Šturcová)2016, Diplomová práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/kyisc/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
(Michaela Kaprálová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/h4mp3/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Marketingová strategie restauračního zařízení U Pivrnce
(Tereza Lešetická)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jzaqx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma