Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
degustaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny
(Vlastimil Ducký)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ow723/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Minimalizace rizik při tepelné sterilaci potravin
(Lukáš Irgl)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ygm4jd// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Využití nízkoteplotního plazmatu pro sterilaci obalů a potravin.
(Tereza Kordová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//rpqj8l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma