Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cestovni%CC%81%20ruchKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
(Karla Procházková)2022, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r9bxyz// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
(Veronika Holecová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/cxeen/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
(Edita Pokorná)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
(Matúš Kučera)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11889/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Aplikace cirkulární ekonomiky ve vybraných gastro provozovnách
(Jana KOUTNÍKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//732ih8// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
(Jana Šílená)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7799/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
La terminologie gastronomique française : Quelle variation orthographique dans les menus tch\`{e}ques
(Sára SKOPALOVÁ)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//vgs64y// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
(Edita Pokorná)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Benešov od Š - Z)
(Martina Štecherová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7286/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma