Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Enter%C3%A1ln%C3%AD%20v%C3%BD%C5%BEivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
(Annemarie Svozilová)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3yp1ft// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace a analýza DNA se zaměřením na mikroorganismy důležité v potravinářství
(Michaela Čutová)2019, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zk523f// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny v množství významných skupin mikroorganismů v průběhu skladování sýrů
(Bára Bažantová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2l9pf9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy v biopotravinách a sledování různých vlivů při výrobě "raw" potravin
(Lucie Kroutilová)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3gv3fu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Využití systému ? Biolog ? pro identifikaci mikroorganismů vyskytujících se v potravinách
(Veronika MICHNÁ)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//j8do54// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy významné v technologii výroby piva
(Zbyněk Zemánek)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//maqq3h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Problematika legislativy v oblasti pathogenních mikroorganismů v potravinách
(Anna TOMANCOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//au1czd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nově se objevující patogenní mikroorganismy přenosné potravinami
(Jarmila Šuláková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ifao70// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Významné patogeny v potravinách
(Jana Benešová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ekrc63// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Riziko přenosu infekce jako nežádoucí účinek nutriční terapie
(Iveta Klabenešová)2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e0ke1/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma