Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

smetanové krémy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů.
 (Lucie Cmajdálková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7sxnsh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Atypické pivní a sladové nápoje
 (Tomáš Rüll)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lpz7z2// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemické a senzorické hodnocení vybraných medů
 (Barbora Stará)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g6v9yu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení chemické bezpečnosti a senzorické jakosti vybraných tepelně zpracovaných výrobků
 (Martina Kuralová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//sleyzo// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení hroznových moštů
 (Alžběta Dorota Dostálová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0qncmy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
 (Jiří Prokop)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w50an// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)