Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
müsliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
(Petra Marášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//enlmo6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
(Jan Zouhar)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ffolh0// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Magdaléna DARDOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Tereza BLÁHOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mz3djq// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Bezlepková strava
(Vladislava Solodkaia)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/x47zt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma