Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

müsli

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
 (Petra Marášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//enlmo6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
 (Jan Zouhar)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ffolh0// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
 (Magdaléna DARDOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//uhn7mn// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
 (Tereza BLÁHOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//mz3djq// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Bezlepková strava
 (Vladislava Solodkaia)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/x47zt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Lenka Kostková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
 (Petra Horáková)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Martina Mrázková)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)