Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zpracovatel osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů
 (Daniel Jiří Hynek)

2017, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pxbuv/ | Veřejná správa / | Práce na příbuzné téma

Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy
 (Richard Němec)

2014, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cbixr/ | Právní specializace / Veřejná správa | Práce na příbuzné téma

Cloud computing a ochrana osobních údajů
 (Luboš Macháček)

2015, Diplomová práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/z0dyj/ | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

Ochrana osobních údajů podle platné právní úpravy
 (Martina Domanská)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/pu25v/ | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa | Práce na příbuzné téma

Aplikace Obecného nařízení na ochranu osobních údajů v organizaci
 (Šárka Baková)

2019, Diplomová práce, AKADEMIE STING

https://is.sting.cz/th/w2x4s/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Ochrana osobnosti a osobních údajů v pracovněprávních vztazích
 (Michaela Zvoníčková)

2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / Technická univerzita v Liberci

http://theses.cz/id//fxg0mg// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika | Práce na příbuzné téma

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
 (Aleš Mriša)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola podnikání a práva, a.s. / Vysoká škola podnikání a práva

http://theses.cz/id//hoe2xv// | Soukromoprávní studia / | Práce na příbuzné téma

Ochrana osobních údajů v oblasti pracovního práva
 (Jiří DOLJAK)

2019, Diplomová práce, Fakulta právnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//4un9co// | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

Nová evropská regulace ochrany osobních údajů v praxi obchodní společnosti
 (Kristýna Bílková)

2018, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//eii808// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika obchodu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)