Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
(Zahraa Jasimová)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
(Michaela Podloučková)2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
(Martin Štěpánek)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
(Dagmar Al Tukmachi)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
(Andrea Nosková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potenciální využití rostlinných silic při konzervaci jogurtů
(Matyáš Halata)2025, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//iqjnou// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakostních parametrů jogurtů s rozmíchaným a nerozmíchaným koagulátem
(Veronika Parkanová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//23bfah// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
(Magdaléna Šťastná)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza kozích jogurtů po mikrobiologické a chemické stránce včetně antioxidační aktivity
(Lenka Kocourková)2025, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yplijj// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma