Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie regionalni

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
 (Michal Brandl)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tjll2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách | Práce na příbuzné téma

Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
 (Kateřina Ronešová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
 (Lukáš Mařík)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Úloha a význam regionální gastronomie
 (Jana Flídrová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12981/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
 (Radka Cikánová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB12456 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
 (Veronika Janečková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11667 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Analýza francouzské gastronomie
 (Filip Kratochvíl)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Španělská gastronomie v cestovním ruchu
 (Iveta Frauenterková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/68781 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Gastronomie Argentiny
 (Michaela Cypriánová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/49970 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)