Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

červené maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
 (Pavlína Kobrová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12230/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času | Práce na příbuzné téma

Dietní systém pacientů s ulcerózní colitidou a Crohnovou chorobou
 (Hana BARNATOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//vdkbek// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Dietní systém pacientů s ulcerózní colitidou a Crohnovou chorobou
 (Hana BARNATOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kxzw02// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Srovnání dietního systému v nemocnici s doporučením pro zdravou populaci
 (Vendula VEČEŘOVÁ)

2017, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//264cii// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Význam masa v dietním stravování
 (Martina Ševčíková)

2011, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/f0bz5/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma