Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
PaprikaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Polyfenolický profil a antioxidační aktivita netradičních müsli směsí
(Barbora Savarová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h5wse8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita papriky a pepře
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů kdoulí
(Magdaléna ZAVADILOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jtm2ye// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub
(Marcela Hádrová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh8oly// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní polyfenoly pivovarských surovin a jejich změny při zpracování
(Alexandr Mikyška)2020, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5h8cc1// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita papriky a pepře
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma